Σχετικά με το anysticker

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στο anysticker.gr

Το anysticker ήρθε σαν αποτέλεσμα μιας πολυετούς εμπειρίας μας στο internet και κυρίως στο χώρο του e-commerce. Είναι μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θεωρούμε ότι πρέπει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο online κατάστημα (e-shop) και να αναδείξουμε τα πραγματικά πλεονεκτήματα του να πραγματοποιεί κάποιος τις αγορές του online.

Το αυτοκόλλητο είναι ένα προϊόν που μας κέρδισε εύκολα, καθότι συνδυάζει την πρωτοτυπία, την αστείρευτη φαντασία και τη μοντέρνα άποψη. Ο κύριος λόγος όμως που μας έπεισε στο να δημιουργήσουμε το anysticker.gr είναι το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι το internet είναι ο μoναδικός τρόπος να αναδείξουμε τις άπειρες δυνατότητες που έχει το αυτοκόλλητο στο να αλλάξει την καθημερινότητά μας. Είναι ο μoναδικός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να παρουσιάσουμε σε αυτούς που ενδιαφέρονται, έναν μεγάλο αριθμό δειγμάτων και διαφορετικών ιδεών. Σκοπός μας είναι να εμπλουτίζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα καθημερινά, με καινούρια φρέσκα σχέδια, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα εκπληρώσουν κάθε σας φαντασία.

Ελπίζουμε να σας αρέσει η προσπάθεια και να βρείτε αρκετά σχέδια που θα ανανεώσουν το χώρο σας και θα του προσδώσουν στυλ. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και θα χαιρόμασταν πολύ αν γινόσασταν μέλη στην online κοινότητά μας.

Τα τυπικά τα αφήσαμε για το τέλος:

Το anysticker.gr δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην εμπορία αυτοκόλλητων μέσω διαδικτύου. Διαθέτουμε φυσικό κατάστημα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (Αεροπορίας 1). Βασικός σκοπός είναι να αναπτύξει την δραστηριότητά του online και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες και πρωτότυπες επιλογές σε προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σχεδιάσουμε παρέα το δικό σου, προσωπικό αυτοκόλλητο!